Ontdek de vacatures

VERKOPER- ONBEPAALDE DUUR FULL TIME - FIETSAFDELING - TWEETALIG

Onbepaalde duur

Decathlon Evere
16 mei, 17:31

JOUW UITDAGING

Ben je een gepassioneerd fietser? Die regelmatig gaat fietsen? Zou je je passie willen delen met je klanten en hun de beste dienstverlening mogelijk willen aanbieden? Deze uitdaging is voor jou!

Je zal je passie voor commerce voluit uitspelen, jouw doel is om onze klant 100% tevredenheid aan te bieden dankzij jouw zin voor dienstverlening en onze BTWIN gamma. Terrein gericht, meet je je wekelijkse prestaties en koppel je daar concrete acties en een kwaliteitsvolle opvolging aan vast.

Zelfstandig, beheer je je stock, controleer je de beschikbaarheid en stel je onze fietsen op voor verkoop om een maximale veiligheid tot gebruik te garanderen.

Je staat verantwoordelijk voor de staat van je afdeling, je bent garant voor een aantrekkelijke en kwaliteitsvolle presentatie van onze producten in alle omstandigheden.

JOUW TROEVEN

Gepassioneerd door het fietsen, je beoefend deze sport wekelijks.
De onberispelijke klantendienst is het centrum van je zorgen!
Tweetalig (FR/NL), je bent bekwaam om de klant te adviseren in zijn moedertaal.
Uw positivisme stimuleerd je omgeving en in elke omstandigheden haal je je glimlach boven.
Je geniet van het werken in team en je schrikt niet af om initiatieven te nemen op het terrein!

ONS AANBOD

De kans om een onvergetelijke ervaring te beleven voor de opening van de grootste Decathlon van het land! De mogelijkheid om aan sport te doen bij elke gelegenheid! Dagelijks de passie voor je sport te delen met je collega's en je klanten.

Je zal starten met een gevarieerde job met dagelijkse uitdagingen! Om dit avontuur om te zetten tot een succes, zal je manager je begeleiden gedurende je hele parcours en zal je doen groeien dankzij pertinente opleidingen en een geïndivisualiseerde opvolging.

Wij bieden je een hernieuwbaar contract aan van bepaalde duur met de mogelijkheid om een contract van onbepaalde duur te bemachtigen als je aan de verwachtingen van het team voldoet.

Tot slot, is Decathlon ook maar vooral de kans om te werken in een dynamische, sportieve en motiverende omgeving.


Aarzel niet !


© Decathlon Belgium 2017 | Solufile | Bzzz