Ontdek de vacatures

Teamleader- Management

Decathlon Anderlecht | Onbepaalde duur

Decathlon Anderlecht
12 juli, 12:17

Jouw challenge

Als sportief ondernemer maak je (jouw) sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Om die missie te realiseren neem je verschillende rollen op binnen de winkel:

Teamplayer
Je staat 100% ten dienste van je klanten en je team.
Samen met je collega’s bepaal je collectieve targets en streef je deze na.


Sportleader
Als sportleader neem je de volledige verantwoordelijkheid voor jouw sport, jouw merk, jouw mini-onderneming. Je luistert naar je klanten en maakt je sport toegankelijk door het aanbod af te stemmen op de behoeften van de sporters in jouw regio. Je stelt een ambitieus meerjarenplan op. Je durft te beslissen, op korte, maar ook op lange termijn. Je enthousiasme werkt aanstekelijk, je motiveert en inspireert je team om je klanten de best mogelijke service te bieden. Verder sta je in voor een aantrekkelijke afdeling, een goed stockbeheer, een correcte planning en een sterke rekrutering.


Coach
Je ondersteunt de integratie en de opleiding van één of meerdere collega’s. Door te luisteren en de juiste vragen te stellen, help je je collega’s bij het bereiken van hun professionele en persoonlijke doelstellingen.

Expert
Na je eigen integratieperiode, ga je je opgedane kennis en ervaring opnieuw delen. Als expert verdiep je je in bepaalde onderwerpen en geef je opleidingen of workshops aan je collega’s.

Jouw sterktes

Je bent een actieve sporter. Je houdt ervan om je ervaring te delen met klanten en collega’s. De glimlach van een klant geeft jou energie.
Je bent een ondernemer met een hands-on mentaliteit.
Je bent een efficiënte organisator, gericht op actie en uitdaging.
Je positieve ingesteldheid zorgt ervoor dat je altijd op zoek gaat naar kansen en oplossingen, dit zowel voor de klant als voor jouw collega’s.

Je bepaalt je eigen planning en je bent bereid om op zaterdag beschikbaar te zijn voor je klanten en je team. Dit betekent natuurlijk dat je in ruil daarvoor een dag in de week vrij bent.
Je bent ambitieus. Je hebt zin om je verder te ontwikkelen binnen ons Decathlon-netwerk.
Je beschikt over een bachelor / master-diploma, of je hebt succesvolle en relevante ervaring opgebouwd.

Ons aanbod

Een dynamische job binnen een sportief en gepassioneerd team met één gemeenschappelijk doel: sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Samen sporten (met collega’s en met klanten) zit in ons DNA.
Vanaf dag één krijg je een persoonlijke coach en een individueel opleidingsplan.
Tijdens maandelijkse coachingsgesprekken deel je je learnings, je realisaties en je plannen met je coach. Je krijgt de vrijheid om jezelf - via opleidingen, maar ook via trial en error - te ontwikkelen. Door jouw rol uit te tekenen in functie van jouw talenten, ervaringen en interesses, kun je zelf je loopbaan in handen nemen.
Je komt terecht in een groeiend, internationaal bedrijf.

Een competitief loonpakket op maat van je verantwoordelijkheden. Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, pensioensparen, hospitalisatieverzekering en winstdeling. Als medewerker krijg je ook 30% korting op het volledige Decathlon-aanbod.

Zin om ons team te versterken?
Laat van je horen! Solliciteer hier door je CV op te laden en het online formulier in te vullen.© Decathlon Belgium 2017 | Solufile | Bzzz