Ontdek de vacatures

Sportverantwoordelijke - Zwemmen

Voltijds - Onbepaalde duur

Decathlon Lier
15 maart, 13:32

Jouw Challenge

Decathlon Lier is op zoek een sporter uit de regio met een passie voor zwemmen! Een sportieve ondernemer die Decathlon Lier mee op de kaart willen zetten en hun sport toegankelijk willen maken voor zoveel mogelijk mensen!

Om deze missie te realiseren neem je binnen ons winkelteam verschillende rollen op:

Teamplayer:
Je staat 100% ten dienste van je klanten en het team. Je bent gedreven en je staat samen met je collega’s iedere dag opnieuw klaar om de klant te verbazen met een buitengewone service. You’ll do the extra mile!

Sportmanager:
Als sportmanager / sportleader neem je de volledige verantwoordelijkheid over jouw sport, jouw merk, jouw mini-onderneming! Je luistert naar de zwemmers in de regio en je maakt je sport toegankelijk door het aanbod af te stemmen hun noden. Je stelt een ambitieus commercieel beleid op en je durft beslissen op korte en lange termijn.
Verder krijg je van ons de vrijheid en het vertrouwen om te doen wat je graag doet! We bieden je de ruimte en de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen (samen met je coach) en initiatieven op winkelniveau te nemen in lijn met je andere passie’s. Do what you love!


Jouw sterktes

Je bent een actieve zwemmer! Je zwemt in de regio en het liefste in club- of groespverband. Je vindt het geweldig om je sportieve ervaring te delen met klanten & collega’s. De glimlach van een klant geeft je energie!

Je bent een ondernemer die kickt op actie en uitdaging! Je gaat voor onze nieuwe winkel steeds op zoek naar kansen en oplossingen. Je wil steeds innoveren en bovendien doe je dit lokaal, in de regio van de winkel. Je kent je sporters en je stemt je acties en initiatieven af op hun noden.

Communicatie is jouw troef als ondernemer. Je mobiliseert je sportief netwerk met een levendige communicatie!

Je bent flexibel en een efficiënte organisator. Je kan perfect autonoom werken maar je gelooft vooral in de kracht van ons team dus je denkt collectief! Je bent bereid om op zaterdag beschikbaar te zijn voor je klanten en het team. In ruil heb je natuurlijk een vrije dag in de week.

Ons aanbod

Een dynamische job binnen een sportief en gepassioneerd team met één gemeenschappelijk doel: sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Samen sporten (met collega’s en klanten) zit in ons DNA.

Vanaf dag één krijg je een persoonlijke coach en een individueel opleidingsplan. Tijdens maandelijkse coachingsgesprekken deel je je learnings, je realisaties en je plannen met je coach. Je krijgt de vrijheid om jezelf - via opleidingen, maar ook via trial en error - te ontwikkelen. Door jouw rol uit te tekenen in functie van jouw talenten en interesses, kun je zelf je loopbaan in handen nemen.

Je krijgt de unieke kans om vanaf nul mee te bouwen aan een volledig nieuwe winkel. Jouw kennis en talenten bepalen mee de toekomst van Decathlon Lier en de tevredenheid van onze klanten. De impact van jouw werk is (letterlijk!) zichtbaar op het terrein en op de resultaten van de winkel.

Een competitief loonpakket op maat van je verantwoordelijkheden. Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, pensioensparen, hospitalisatieverzekering en winstdeling. Als medewerker krijg je ook 30% korting op
het volledige Decathlon-aanbod.

Je komt terecht in een groeiend, internationaal bedrijf. In België zoeken we steeds collega’s voor onze 30 winkels, ons distributiecentrum (in Willebroek) en onze centrale diensten (in Evere). Ook internationaal zijn er vele opportuniteiten.

Zin om ons team te versterken? Laat van je horen!
Wij bellen je binnen de 7 dagen op voor een telefonische kennismaking.
Nog vragen? Mail ze me even: stijn.vandamme@decathlon.com


The game is on!


© Decathlon Belgium 2017 | Solufile | Bzzz