Ontdek de vacatures

Sportief Verkoper (m/v) - Running

Voltijds - Bepaalde duur

Decathlon Lier
12 juni, 12:15

Jouw Challenge

Decathlon Lier is op zoek naar mensen uit de regio met een passie voor running! Sportieve verkopers die vanaf september Decathlon Lier mee op de kaart willen zetten en hun sport toegankelijk willen maken voor zoveel mogelijk mensen!

Om deze missie te realiseren neem je binnen ons winkelteam verschillende rollen op:

Teamplayer:
Je staat 100% ten dienste van je klanten en het team. Je bent gedreven en je staat samen met je collega’s iedere dag opnieuw klaar om de klant te verbazen met een buitengewone service. You’ll do the extra mile!

Sportplayer:
Als sportplayer / sportief verkoper draag je actief bij tot de ontwikkeling van running en het algemene aanbod in de winkel. Samen met je sportleader en het winkelteam analyseer je de noden van onze klanten. Je deelt je overtuigingen, je neemt initiatief om ideën te testen, je analyseert de feedback van de klanten ... kortom: je durft! Verder krijg je van ons de vrijheid en het vertrouwen om te doen wat je graag doet! We bieden je de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen (samen met je coach) en initiatieven op winkelniveau te nemen in lijn met je passie’s. Do what you love!

Coach & Expert:
In het kader van ‘do what you love’ kan je na je eigen integratieperiode er voor kiezen om de rol van Coach en/of Expert op jou te nemen. Als coach begeleid je één of meerdere collega’s in hun ontwikkeling door actief te luisteren én de juiste vragen te stellen. In de rol als expert ga je je opgedane kennis opnieuw delen. Je verdiept je in een bepaald onderwerp en je deelt je expertise met je collega’s in de vorm van opleidingen of workshops.

Jouw sterktes

Je bent een actieve loper! Je sport in de regio en het liefste in club- of groespverband. Je vindt het geweldig om je sportieve ervaring te delen met klanten & collega’s. De glimlach van een klant geeft je energie!

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je gaat steeds tot het uiterste om de klant tevreden te stellen of om het best mogelijke resultaat te bereiken in een project. Samen met het team garandeer je oa. een topservice, de kwaliteit van ons aanbod, een juiste stock en de netheid in onze winkel.

Communicatie is jouw troef. Je mobiliseert je sportief netwerk met een levendige communicatie! Je maakt actief gebruik van social media want je weet dat beelden vaak sterker zijn dan woorden! Doe je dit vandaag nog niet? Dan ben je hier zeker in geïnteresseerd!

Je bent flexibel en positief ingesteld. Je kan perfect autonoom werken maar je gelooft vooral in de kracht van ons team dus je denkt collectief! Je bent bereid om op zaterdag beschikbaar te zijn voor je klanten. In ruil heb je natuurlijk een vrije dag in de week.

Wat wij bieden

Een dynamische job binnen een sportief en gepassioneerd team met één gemeenschappelijk doel: sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Samen sporten (met collega’s en klanten) zit in ons DNA.

Vanaf dag één krijg je een persoonlijke coach en een individueel opleidingsplan. Tijdens maandelijkse coachingsgesprekken deel je je learnings, je realisaties en je plannen met je coach. Je krijgt de vrijheid om jezelf - via opleidingen, maar ook via trial en error - te ontwikkelen. Door jouw rol uit te tekenen in functie van jouw talenten, ervaringen en interesses, kun je zelf je loopbaan in handen nemen.

Je krijgt de unieke kans om vanaf nul mee te bouwen aan een volledig nieuwe winkel. Jouw kennis en talenten bepalen mee de toekomst van Decathlon Lier en de tevredenheid van onze klanten. De impact van jouw werk is (letterlijk!) zichtbaar op het terrein en op de resultaten van de winkel.

Een competitief loonpakket op maat van je verantwoordelijkheden. Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en winstdeling. Als medewerker krijg je ook 30% korting op het volledige Decathlon-aanbod.

Je komt terecht in een groeiend, internationaal bedrijf. In België zoeken we steeds collega’s voor onze 30 winkels, ons distributiecentrum (in Willebroek) en onze centrale diensten (in Evere). Ook internationaal zijn er vele opportuniteiten.

Zin om ons team te versterken? Laat van je horen! Solliciteer hier door ons een video-sollicitatie toe te sturen en toon ons van je talenten en – vooral – je motivatie voor de job!
Wij bellen je binnen de 7 dagen op voor een telefonische kennismaking.
Nog vragen? Mail ze me even: stijn.vandamme@decathlon.com


The game is on!


© Decathlon Belgium 2017 | Solufile | Bzzz