Ontdek de vacatures

Sportief verkoper (M/V) met duikervaring

18u met mogelijkheid tot meer uren

Decathlon Roeselare
10 augustus, 11:21

Jouw takenpakket

Je hebt de duikmicrobe te pakken, je adviseert en inspireert onze klanten via je ervaring bij hun aankopen op de afdeling. Je schrijft een project uit en neemt contact met duikclubs in de regio om de verkoop te boosten. Je neemt de juiste beslissingen om de beste dienstverlening aan onze klanten te kunnen aanbieden. Je staat in voor het lossen, behandelen en verkopen van onze producten. Als deel van een polyvalente winkelstrategie help je ook mee op de andere afdelingen en aan de kassa. Je garandeert een correcte stock en beschikbaarheid van de producten voor onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de onberispelijke presentatie van onze producten.

Jouw troeven

Je glimlach is je grootste troef! Je straalt sport uit! Je hebt een passie voor duiken in het bijzonder en wil deze delen met onze klanten. Je kan zelfstandig werken en durft acties ondernemen. Je bent een echte teamspeler. Je bent flexibel, je deinst niet terug voor zaterdagwerk. Je hebt een hands-on mentaliteit.

Ons aanbod

De mogelijkheid om een onvergetelijke ervaring te beleven . Je krijgt de kans om jouw project uit te schrijven en je passie voor sport te delen met onze klanten en medewerkers. Er staat jou een uitdagende en gevarieerde job te wachten waar geen enkele dag er hetzelfde uitziet. Mogelijkheid om meer uren te doen tijdens drukke perioden. Ten slotte is Decathlon de kans om te werken in een dynamische, sportieve en motiverende omgeving.


Ben jij de geschikte kandidaat? Aarzel niet en start een nieuw en uitdagend project bij Decathlon!


© Decathlon Belgium 2017 | Solufile | Bzzz