Ontdek de vacatures

Sportief verkoper - Fitness/Crossfit/Boksen

Voltijds (36u) - Bepaalde duur

Decathlon Hasselt
13 juni, 09:14

Jouw challenge

Decathlon Hasselt is op zoek naar mensen uit de regio met een passie voor FITNESS, CROSSFIT of BOKSEN! Een sportieve verkoper die vanaf eind augustus - begin september Decathlon Hasselt mee op de kaart wil zetten en zijn/haar sport toegankelijk willen maken voor zoveel mogelijk mensen!

Om deze missie te realiseren neem je binnen ons winkelteam verschillende rollen op:

Teamplayer:
Je staat 100% ten dienste van je klanten en het team. Je bent gedreven en je staat samen met je collega’s iedere dag opnieuw klaar om de klant te verbazen met een buitengewone service. Je hebt oog voor detail en legt de lat steeds hoger. You’ll do the extra mile!

Sportplayer:
Als sportplayer/sportief verkoper draag je actief bij tot de ontwikkeling van fitness, crossfit of boksen en het algemene aanbod in de winkel. Samen met je sportleader en het winkelteam analyseer je de noden van onze klanten. Je deelt je overtuigingen, je neemt initiatief om ideën te testen, je analyseert de feedback van de klanten ... kortom: je durft! Verder krijg je van ons de vrijheid en het vertrouwen om te doen wat je graag doet! We bieden je de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen (samen met je coach) en initiatieven op winkelniveau te nemen in lijn met je passies. Do what you love!

Coach & Expert:
In het kader van ‘do what you love’ kan je na je eigen integratieperiode er voor kiezen om de rol van Coach en/of Expert op jou te nemen. Als coach begeleid je één of meerdere collega’s in hun ontwikkeling door actief te luisteren én de juiste vragen te stellen. In de rol als expert ga je je opgedane kennis opnieuw delen.

Jouw troeven

Je bent beschikbaar vanaf eind augustus - begin september.

Je bent een actieve beoefenaar van fitness, crossfit of boksen. Je vindt het geweldig om je sportieve ervaring te delen met klanten & collega’s. De glimlach van een klant geeft je energie!

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je gaat steeds tot het uiterste om de klant tevreden te stellen of om het best mogelijke resultaat te bereiken in een project. Samen met het team garandeer je oa. een topservice, de kwaliteit van ons aanbod, een juiste stock en de netheid in onze winkel.

Communicatie is jouw troef. Je mobiliseert je sportief netwerk met een levendige communicatie! Je maakt actief gebruik van social media want je weet dat beelden vaak sterker zijn dan woorden! Doe je dit vandaag nog niet? Dan ben je hier zeker in geïnteresseerd!

Je bent FLEXIBEL en POSITIEF ingesteld. Je kan perfect autonoom werken maar je gelooft vooral in de kracht van ons team dus je denkt collectief! Je bent bereid om op zaterdag beschikbaar te zijn voor je klanten. In ruil heb je natuurlijk een vrije dag in de week.

Ons aanbod

Een dynamische job binnen een sportief en gepassioneerd team met één gemeenschappelijk doel: sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Samen sporten (met collega’s en klanten) zit in ons DNA.

Vanaf dag één krijg je een persoonlijke coach en een individueel opleidingsplan. Je krijgt de vrijheid om jezelf - via opleidingen, maar ook via trial en error - te ontwikkelen. Door jouw rol uit te tekenen in functie van jouw talenten, ervaringen en interesses, kun je zelf je loopbaan in handen nemen.

Een competitief loonpakket op maat van je verantwoordelijkheden. Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en winstdeling.

Je komt terecht in een groeiend, internationaal bedrijf. In België zoeken we steeds collega’s voor onze 30 winkels, ons distributiecentrum (in Willebroek) en onze centrale diensten (in Evere). Ook internationaal zijn er vele opportuniteiten.

Zin om ons team te versterken? Laat van je horen!© Decathlon Belgium 2017 | Solufile | Bzzz