Ontdek de vacatures

Sportief Verkoper Fietsen

Voltijds contract bepaalde duur (6 maanden)

Decathlon Kortrijk
11 januari, 07:52

Jouw challenge

Decathlon Kortrijk is op zoek naar een sportieve en gepassioneerde fietser om ons verkoopteam te versterken!

Als allround verkoper gebruik je dagelijks jouw technische bagage én jouw fietservaring om onze klanten te adviseren en hen zodoende te helpen bij hun aankopen.

Samen met jouw manager en gemotiveerde collega's denk je dagdagelijks na over hoe je de afdeling het beste kan inrichten en welke commerciële strategieën je gebruikt om de verkoop te boosten.

Je staat in voor het lossen, behandelen en verkopen van onze producten.

Je helpt bij de logistiek en verzekert een correcte stock en beschikbaarheid voor onze klanten.

Je bent mee verantwoordelijk voor de onberispelijke presentatie van onze producten.

Jouw troeven

Je bent energiek, vooruitstrevend, klantgericht en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien ben je een echte teamplayer!

Je neemt initiatief en je weet hoe je de dingen moet aanpakken en hoe de juiste beslissingen te nemen. Je getuigt van een ware hands-on mentaliteit en je stelt je flexibel op (bereid op zaterdag te werken + glijdend uurrooster).

Ons aanbod

De mogelijkheid om een unieke en onvergetelijke ervaring te beleven door middel van jouw passie voor sport te delen met onze klanten en medewerkers.

Een uitdagende en gevarieerde job waarbij geen enkele dag dezelfde is.

Om van deze uitdaging een succes te maken voorzien wij een aangepast opleidingsplan. Bovendien bestaat de mogelijkheid dat het contract van bepaalde duur verlengd wordt of omgezet wordt naar een contract van onbepaalde duur.


Kies er voor om te werken in een dynamische, sportieve en motiverende omgeving. Upload je CV, bewijs jouw motivatie aan de hand van een brief/video en overtuig ons op die manier om voor jou te kiezen!


© Decathlon Belgium 2017 | Solufile | Bzzz