Ontdek de vacatures

Klantendienst

Flexibel contract 7u per week (beschikbaar 17/12-31/01)

Decathlon Anderlecht
04 december, 14:29

Jouw challenge

Het team ‘klantendienst en –tevredenheid’ van Decathlon Anderlecht is op zoek naar flexible studenten die 7u per week beschikbaar zijn op zaterdag tijdens de periode 17/12-31/01). Ook, regelmatig beschikbaar zijn tijdens de sluitingsuren van de winkel tijdens de week is een plus (tot 20u).

De functie is polyvalente kassamedewerker met de volgende critéria: tweetalige FR/NL (beheersen van het Engels is een voordeel), sportieve, vriendelijke collega met een goede kennis van Office die klaar is om een optimale klantendienst aan te bieden. Werkervaring mag, maar hoeft niet.

Wat wij u bieden

Wij bieden u een aangenaam evenwicht tussen sport en werk. Daarnaast is het ook mogelijk om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf door middel van de vele opleidingen dat wij aanbieden.

Elke medewerker is een lid van onze grote ‘Decathlon Anderlecht familie’. Wij zorgen er dan ook voor dat iedereen in een warme en aangename omgeving kan werken.

Decathlon Anderlecht is een winkel waarin onze klanten graag hun aankopen doen. Wij willen dan ook dat het kunne aanbieden van de beste klantendienst een sterkte is van al onze medewerkers.

Spreekt deze job u aan en u vindt dat u over de gezochte talenten beschikt, aarzel dan niet om te solliciteren.

Het team ‘klantendienst en –tevredenheid’ van Decathlon Anderlecht© Decathlon Belgium 2017 | Solufile | Bzzz