Ontdek de vacatures

Gepassioneerde skiër/snowboarder

Tijdelijk contract - fulltime (36u/week)

Decathlon Turnhout
12 augustus, 08:28

Jouw challenge

Je bent een gepassioneerde skiër of snowboarder die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen op de afdeling. Daarnaast worden er juiste beslissingen en acties ondernomen om 100% klantentevredenheid te garanderen.

Je staat in voor het lossen, behandelen én verkopen van onze producten. Je helpt bij de logistiek en verzekert een correcte stock en beschikbaarheid voor onze klanten.

Je bent verantwoordelijk voor de onberispelijke presentatie van onze producten en dit op elk moment van de dag.

Je bent vooruitstrevend en zal je passie voor commerce voluit uitspelen. Samen met je team denk je na over hoe je de afdeling het beste kan inrichten en welke commerciële strategieën je gebruikt om de verkoop te boosten.

Je komt terecht in een jong en dynamisch team waar verantwoordelijkheid en sportiviteit centraal staan.

Om dit avontuur om te zetten tot een succes, zal je manager je begeleiden gedurende je hele parcours en zal je kunnen groeien dankzij opleidingen en een persoonlijke opvolging.

Jouw troeven

Je bent een actieve skiër of snowboarder en staat te popelen om jouw knowhow en ervaring met al onze klanten te delen.

Je houdt van een grondige aanpak en kan anticiperen op problemen. Ook in stresssituaties ben je in staat om de juiste beslissingen te nemen.

Je hebt een hart voor de commerce en neemt verantwoordelijkheid over je afdeling. Je plaatst de best verkopende producten in de kijker en zorgt ervoor dat de afdeling er perfect bij ligt voor je klanten. Je hebt oog voor detail.

Je hebt een dynamische persoonlijkheid die vitaliteit uitstraalt en die sport uitademt. Je glimlach is één van je grootste troeven en je positivisme werkt aanstekelijk.

Je bent een teamplayer die oprechtheid hoog in het vaandel draagt. Je bent leergierig en gaat nieuwe uitdagingen met plezier aan.

Je bent flexibel ingesteld: zaterdagwerk schrikt je niet af en een glijdend uurrooster zie je als een meerwaarde.


SAMEN GAAN WE DE UITDAGING AAN!


© Decathlon Belgium 2017 | Solufile | Bzzz