Ontdek de vacatures

Afdelingsmanager - Teamleader

Fulltime

Decathlon Kortrijk
04 december, 10:16

OVER DECATHLON

Decathlon is de grootste sportretailer ter wereld en Europees marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van sportartikelen. Mede door ons unieke en sterke bedrijfscultuur streven we allemaal naar hetzelfde doel: sport toegankelijk maken voor iedereen. Deze cultuur is gebaseerd op twee kernwaarden: vitaliteit en verantwoordelijkheid.

Iedere medewerker sport, wil zijn of haar passie voor die sport delen en is ambassadeur van onze sportartikelen. Daarnaast neemt iedereen zijn of haar verantwoordelijkheid in het nemen van zelfstandige beslissingen en de gevolgen hiervan. Mede hierdoor zien we mensen groeien.

We besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling: zolang onze medewerkers zich blijven verbeteren, groeit de organisatie mee.

OVER DE FUNCTIE

Als teamleader doorloop je onder begeleiding een traject van sportleader tot vestigingsdirecteur. De loop en tempo van het traject is afhankelijk van ieder individu en de mogelijke kansen die zich voordoen. Om deze missie te realiseren neem je verschillende rollen op binnen de winkel:

Als sportleader:
maak je in eerste plaats (jouw) sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Je luistert naar je klanten en stemt bijgevolg je aanbod af op de behoeften van de sporters in jouw regio.
Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor jouw sport, jouw merk, jouw mini-onderneming
Je durft te beslissen, op korte, maar ook op lange termijn.
Je staat in voor een aantrekkelijke afdeling, een goed stockbeheer, een correcte planning en een sterke rekrutering.
Je enthousiasmeert, je motiveert en inspireert je team om je klanten de best mogelijke service te bieden.

Als coach:
Je ondersteunt de integratie en de opleiding van één of meerdere collega’s.
Door te luisteren en de juiste vragen te stellen, help je je collega’s bij het bereiken van hun professionele en persoonlijke doelstellingen.

Als Expert
Na je eigen integratieperiode, ga je je opgedane kennis en ervaring opnieuw delen.
Je verdiept je je in bepaalde onderwerpen en geef je opleidingen of workshops aan je collega’s.

Heb je voldoende vooruitgang geboekt en toon je voldoende groeipotentie voor de toekomst, dan maak je stappen naar een volgende functie.

WIJ BIEDEN JE:

Een helder toekomstig doorgroei traject met de nodige opleidingen
Zowel nationale als internationale doorgroeimogelijkheden (>300 verschillende functies binnen finance, communicatie, retail, HR)
Een informele maar professionele werkomgeving waar sport en vergaderen hand in hand gaan
Startsalaris met bonusregeling

DECATHLON

Decathlon is een in 1976 opgerichte Franse sportwinkelketen die inmiddels meer dan 1500 vestigingen wereldwijd telt (o.a. Brazilië, China, India, Rusland, Turkije en vele Europese landen). In Belgie heeft Decathlon intussen 32 winkels en ook een eigen webshop. Ons doel is sport toegankelijk te maken voor iedereen. Innovatieve producten vind je er voor de laagste prijs.
Play more, pay less!


Veel succes bij je sollicitatie. The game is on!


© Decathlon Belgium 2017 | Solufile | Bzzz